Aşık Veysel’in türküsünü Ruslar ezbere söyledi
 

Türk-Rus Kültür Haftası çerçevesinde Colin’s Rusya sponsorluğunda Moskova’da düzenlenen etkinliklerde konser veren Tarkan, Rus hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ellerindeki Türk bayrakları ve Türk bayraklı tişörtleriyle konser alanına akın eden Rus genç kızlar Türkiye ve Tarkan hayranı olduklarını her fırsatta vurguladılar.

Konser afişleri haftalarca Moskova sokaklarında asılı kalan Tarkan, çoğunluğu kız Rus hayranlarının olduğu konser alanındaki coşkulu tezahüratlar karşısında çok duygulandı. Konser boyunca dört kıyafet değiştiren Tarkan, 12 bin kişinin doldurduğu konser alanında her şarkıda kendisine eşlik eden Rus hayranlarının en çok Aşık Veysel’e ait ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ adlı türküyü ezbere söylemesi sonrası duygulandı. Ellerini iki yana açıp Rusça teşekkür eden Tarkan ‘Hepiniz süpersiniz’ dedi.  
Kaynak:Hürriyet 4 Haziran 2004

 
Süper Teyze 48
Lokantadaki müşterilerden biri dehşet içinde garsona seslendi : - Garson bey ! Çorbamın içinde ölü bir sinek yüzüyor ! Garson soğukkanlılıkla cevap verdi : - Ama efendim ! Ölü sinekler yüzemezler devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.