Amerikalılar’ın en beğendiği erkek
 

Daha 50 yıl önce yan yana bile oturmuyorlardı. Şimdi en beğendikleri erkek seçtiler...
Çok değil, daha 50 yıl önce Amerikalı’lar zencilerle aynı otobüste yan yana bile oturmuyorlardı. Şimdi ABD’nin 44. başkanı seçilen Barack Obama, Amerikalıların en çok beğendiği erkek oldu.

USA Today gazetesinin yaptırdığı kamuoyu yoklamasına göre, Obama yüzde 32 oy aldı. ABD’nin ilk siyahi başkanı, 1952’de Dwight Eisenhower’ın başkan seçilmesinden bu yana ilk kez bu kadar yüksek puan alan "seçilmiş başkan" oldu.

Kamuoyu yoklamasına katılanların yüze 32’si Obama’yı ilk sıraya yerleştirirken, 7 yıldır ilk sırada bulunan ABD Başkanı George Bush yalnızca yüzde 5 oy alarak ikinci sıraya geriledi.

Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı John McCain yüzde 3 oy alarak üçüncü sırada yer alırken, dördüncülüğü yüzde 2 oy alan Papa 16. Benediktus, Papaz Billy Graham ve ABD’nin 42. Başkanı Bill Clinton paylaştı.

Haberin Devamı için: www.internethaber.com

 
Süper Teyze 462
Yaşlı bir Kızılderili, New York’da bir otele gelir ve resepsiyondaki görevliye oda fiatlarını sorar : - Yan yana iki boş odamız var, der adam. Biri 50, diğeri 150 dolar, der adam, Kızılderili şaşı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.