Avrupa’da Hadise yarattı
 

RUSYA’nın başkenti Moskova’daki ‘Olimpiyskaya’ spor salonunda yapılacak ‘2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek Hadise’nin İngilizce olarak seslendirdiği ‘Düm Tek Tek’ adlı şarkı, yabancıların üzerinde farklı etkiler yarattı.

İlk defa 2008’i 2009’a bağlayan dakikalarda TRT ekranlarında gösterilen, şarkı, 1 Ocak’ın ilk saatlerinde, Eurovision meraklılarının buluşma adresi olan ‘www.esctoday.com’ adlı internet sitesinde de yer aldı. Görüntünün altına, değişik ülkelerden onlarca yabancı, şarkı ve bol bol göbek atıp, kalçasını sallayan Hadise hakkında yorum yazdı. Kimisi övgüler yağdırırken kimisi de eleştiri oklarını yöneltti. Eleştiriler, ‘Düm Tek Tek’in, daha önce Türkiye adına Eurovision’da yarışan Sertab Erener’in ‘Every Way That I Can’ı ile Kenan Doğulu’nun ‘Shake it Up Şekerim’ adlı şarkılarla aynı ses tonuna sahip olduğu yönünde yoğunlaştı.
Eurovision meraklılarının buluşma adresi olan ‘www.esctoday.com’ adlı internet sitesinde Hadise’nin ‘Düm tek tek’i hakkında yapılan yorumların sayısı 200’ü aştı.

Haberin devamı için www.hurriyet.com.tr

 
Süper Teyze 16
Türkçe dersinin o günkü konusu zamirlerdi. Öğretmen dersi anlattıktan sonra  sorulara geçti. Önce Ali ’yi  kaldırdı. Ali sınıfın en çalışkan ama en şakacı öğrencisiydi. - Söyle bakalım Ali, devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.