Yaşı küçük, şöhreti büyük
 

Rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle milyonların sevgisini kazanan çocuk oyuncu Ege Tanman, bu kez usta bir yazar edasıyla "Bez Bebek" isimli çocuk kitabını hayranları için imzaladı.

Baş rolünü oynadığı Bez Bebek dizisiyle aynı adı taşıyan Ayşegül Toker’in kaleme aldığı çocuk kitabının imzalamak için Bursa kitap fuarına gelen çocuk oyuncu Ege Tanman küçük hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Henüz 11 yaşında olmasına rağmen hikaye kitabını usta bir yazar edasıyla imzalayan minik oyuncu profesyonel starlar gibi objektiflere poz verdi.

Yaşı küçük şöhreti büyük
Çok küçük yaşta Kınalı Kar dizisiyle renkli hayata adım atan ardından Çağan Irmak’ın Babam ve Oğlum filmiylede şöhreti yakalayarak pek çok dizi filmde başrol oynayan 11 yaşındaki Ege Tanman’ın Tüyap’ taki imza gününde ayakları oturduğu sandaliyeden yere bile yetişmedi. Şöhreti boyunu çoktan geçen minik Ege fuarda kendisini yanlız bırakmayan anne ve babasınında gururu oldu. İmza gününün sonunda minik star için birde pasta kesildi.
 
Kaynak. www.haberturk.com 05.03.2009

 
Süper Teyze 475
Soğuk bir kış günü, ders sırasında öğretmeni Gürbüz’e sordu : -  Bize mevsimlerin adlarını sayabilir misin oğlum ? - İlkbahar,sonbahar,kış dedi ve sustu küçük oğlan. Öğretmen bir süre be devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.