İlk çarşaflı techno sanatçısı
 

Medine doğumlu bir anne ile, Konya doğumlu bir babanın kızı... Adı Habibe... İlk çarşaflı techno sanatçısı... Amacı insanlığı barışa davet etmek...

Çarşaflı fotoğraflarıyla tanınan Habibe, üç yıldır üzerinde çalıştığı albümünü yayınladı. Habibe, 'Beyaz Barış' adlı çalışmasında insanlığı barışa davet ediyor.

Habibe'nin White Peace / Beyaz Barış adlı albümü Balet Plak etiketiyle çıktı. İki kutuplu bir dünyanın insanlık açısından kan ve ölüm demek olduğunun altını çizen Habibe, insanlığı ortak doğrularda buluşmaya davet ediyor.

6 DİLDE HAZIRLANDI

Dokuz parçadan oluşan projedeki eserlerin sözleri Habibe’ye, beste, aranje ve müzik yönetmenliği Taner Demiralp’e ait. Habibe’ye bu projenin kayıtlarında 60 kişilik orkestra ve 20 kişilik opera korosu eşlik etti. Etnik, senfonik, new age, techno gibi müzikal anlayışlarını harmanlayan ‘Beyaz Barış’, İbranice de dahil olmak üzere 6 farklı dilde hazırlandı.

Kaynak: www.internethaber.com  haberin devamı için tklayın...

 
Süper Teyze 297
Saatlerce kuaförde sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadın vazgeçmek üzereydi ki : - Buyurun bayan, sıra sizde ! dendiğini duydu. Aynanın karşısındaki koltuğa oturup beklemeye başladı. Az s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.