Türk Seyircisi Hayvan Gösterilerine Bayılıyor
 

İstanbul’da gösteriler yapan Medrano Sirki’nin İtalyan Genel Müdürü Giovanni, sirk hayvanlarının bilinmeyenlerini anlattı:‘En akıllı hayvan attır, ondan sonra fil gelir. Filler depremi en az 15 dakika önceden hissederler.’

Duyduk duymadık demeyin, biz de bugünden itibaren Sirkstar Yarışması’nı başlatıyoruz. Ey keşfedilmeyi bekleyen 16-50 yaş arasındaki sirk yıldızı adayları!.. Hepinizin gözü aydın!.. Ne duruyorsunuz, alın terbiye ettiğiniz hayvanınızı yanınıza, koşun Medrano Sirki’ne. Trapezciler, akrobatlar, jonglörler, Medrano sizi de kadrosuna almaya hazır. Merak etmeyin, hepiniz kendinizi göstereceksiniz, Medrano 6 Ağustos’a kadar İstanbul’da.

Medrano’ya gittiğinizde sempatik genel müdürü Bay Giovanni’yi soracaksınız. Onun asıl adı Coda Prim Pietro’dur, çok iyi Türkçe bilir, guatr ameliyatında ses telleri tahrip olduğu için kısık sesle konuşur. Günün hangi saatinde giderseniz gidin oradadır ama, siz yine de 10.30-18.00 arasını tercih edin. Yanındaki esmer Türk’ün adı Muharrem Becel’dir, sinyor Coda’ya ‘Giovanni ağabey’ diye hitap eder. 37 yıldır Avrupa’da sirklerde çalışan Fatihli Muharrem’in en büyük dileği minik oğlu Batuhan’ı trapez yıldızı yapmaktır.

Picasso’ya ‘Kırmızı Dönem’ini başlatan Medrano Sirki’nin genel müdürü, ortağı Sinyor Pietro neşeli, canlı ve heyecanlı bir İtalyan yörüğü. Yaşadığı karavan yürüyen bir saray gibi, deri koltuklu, televizyonlu modern salonundan mutfağına, klimasından çifte çamaşır makineli banyosuna, satenlerle bezeli yatak odasından gardıroplarına kadar her yer pırıl pırıl, tozdan kirden eser yok. Bayan Pietro’nun kendi elleriyle yaptığı enfes spagetti, kızarmış et ve salatanın tadı hálá damağımızda. Siz siz olun, tez elden sinyor Giovanni’yi bulup becerilerinizi gösterin.
Kaynak: Hürriyet 7 Haziran 2004

 
Süper Teyze 80
Mehmet, akşam yemeğinden sonra televizyon seyretmeye hazırlanan babasına yaklaştı : - Babacığım, öğretmenimiz seni veli toplantısına bekliyor ! Babası sevindi : - Çok iyi oğlum. Toplantıda  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.