İnönü Çocuk Üniversitesi açıldı.
  İnönü Çocuk Üniversitesi açıldı. Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde, geleceğin bilim adamlarının yetiştirilmesi amacıyla kurulan İnönü Çocuk Üniversitesi hizmete girdi.

7-14 yaş grubundaki üstün yetenek ve zekaya sahip öğrencilerin bilimsel araştırmalara aşinalık kazanmaları ve geleceğin bilim adamlarının yetiştirilmesini amaçlayan Çocuk Üniversitesi, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle açıldı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, törendeki konuşmasında, çocuk üniversitesinde eğitim görecek olan çocukların önceki kuşaklardan çok daha şanslı olduklarını belirtti.

Geçgil, sanattan, sağlığa olağanüstü kabiliyetteki 7-14 yaş grubu çocukları, tam potansiyellerini ortaya koyabilecekleri bir ortam oluşturarak onların gelecek hedeflerini belirleme noktasında yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: Milliyet Gazetesi.. Haberin tamamı için tıklayın....
 
Süper Teyze 95
  İpek annesine seslendi : - Anneciğim ! Anneciğim ! Yediğim elma kurtluymuş ! Farkına varmadan yutuverdim kurtçuğu ! Annesi kızını yatıştırmaya çalıştı : Korkma yavrum, bir şey olmaz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.