Komşular Artiz Oldum
 

Çocukken dikkat çekmek ve alkış almak için komşularına mini konserler veren küçük kız artık tüm Türkiye’nin büyük beğeniyle izlediği bir oyuncu.

GAG programındaki sunumu ve yazdığı kendine özgü metinleri ile dikkatleri çeken Avrupa Yakası’nın Aslı’sı Gülse Birsel, okul sıralarında derin derin hayalini kurduğu oyunculuğun ve başarının hazzını yaşıyor.

Ben ekonominin hiçbir zaman çok ilgileneceğim bir şey olacağını düşünmedim. Dolduruşa geldim biraz o zaman, ekonomiye girmek başarılı bir şeydi. Ben de o başarıya ulaşmak istedim. Arkadaşlarımdan ayrılmamak ve ailemi mutlu etmek için Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’ne girdim. Birinci sene anladım ki olmayacak... Tamam okuyacağız ve mezun olacağız. Bir sigorta gibi olacak. Boğaziçi Ekonomi mezunu birinin işsiz kalması yüksek ihtimal sayılmazdı. Benim yapmak istediğim iş, finans sektöründe bir iş değildi. İkinci sene baktım programımız iyice boş, dersler 12 gibi bitiyor ‘ben bir iş bulayım’ dedim.

HOKKABAZ BİR ÇOCUKTUM

Sakin bir çocuk değildim. Genellikle hokkabazlık yapayım da herkes beni seyretsin isterdim. Misafir geldiğinde de bu isteğim daha da artıyordu. Ben ailenin en küçük çocuğuyum, benden 15 yaş büyük bir ağabeyim ve 13 yaş büyük bir ablam var. Ben de taklit yaparak, şarkılar söyleyerek dikkat çekmeyi severdim. Florya’daki yazlığımızda akşamüstüne doğru mangallar yakılır, bütün evler bahçelere masalar kurup akşam yemeği yemeye başlardı. Benim konser saatimdi akşam yemekleri. Annemin allı pullu şalını sarar, teyp mikrofonunu alır, bizimkilere şarkılar söylerdim. Sonra iş çığrından çıktı, komşulara da gidip seyyar şarkıcılık yapmaya başladım.

GÖZLEME DAYALI MİZAH!

Bir sürü insan vardır aslında, Adile Naşit’ten Ayşen Gruda’ya... Çok iyi komedyenler var, Perran Kutman var, hiç boy ölçüşemeyeceğim yetenekler var. Demet Akbağ ve Yasemin Yalçın var. Bir taraftan da kadın mizahçılar var; Necef Uğurlu mesela. Ama kendi malzemesini aynı zamanda çıkıp anlatan olmadı. Benimki gözleme dayalı mizah diyorlar, ne demekse... Cem Yılmaz’ın da yaptığı bu, benim yaptığım da bu. Benim yazdığım bilindiği için de ‘Aaaa çok komik kadın’ oluyorum.
Kaynak: Hürriyet 11 Haziran 2004

 
Süper Teyze 5
Ebru, piyano dersleri alıyor ve eve gelen konuklara da yeni öğrendiği parçaları çalmaktan çok hoşlanıyordu. Bu minik konserler annesiyle babasını da çok gururlandırıyordu.  O gün yakın arkadaşı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.