’Hector’ Spielberg’in Filminde
 

"Truva" (Troy) filmindeki "Hector" rolüyle gündeme gelen aktör Eric Bana, sinemanın harika çocuğu Steven Spielberg’in 1972’deki kanlı Münih olimpiyatlarını anlatan filminde başrolü üstlenecek.İnternetteki "variety" sitesinin haberine göre, "The Terminal" adlı filminin çekimlerini bitiren Spielberg, DreamWorks ve Universal şirketlerinin işbirliğiyle çekilecek, ismi henüz belirlenmeyen film projesine yoğunlaştı.

Filmin başrolü için “Truva” filminin “Hector” karakteri Eric Bana’yı seçen Spielberg, 6 hafta sonra Avrupa’da belirlenen mekanlarda filmin çekimine başlamayı planlıyor.

Spielberg’in, “Schindler’in Listesi” filminde beraber çalıştığı dev aktör Ben Kingsley ile de başrollerden biri için el sıkıştığı belirtildi. Filmin yapımcılığını, Spielberg ile birlikte Kathleen Kennedy ve Barry Mendel’in üstleneceği belirtildi.

Spielberg’in takviminde, “The Rivals” ve ünlü aktör Tom Cruise’a başrolü vermeyi düşündüğü “The War of the Worlds” adlı yapımlar da bulunuyor.  

Ünlü yönetmenin Tom Hanks ve Catherine Zeta-Jones ile çalıştığı ”The Terminal”, 18 Haziran’da ABD sinemalarında gösterime girecek. Türkiye’deki gösterim tarihi henüz belli olmayan film, Viktor Navorsky adlı bir Doğu Avrupa vatandaşının, New York’tan dönerken, havaalanında, ülkesinin “haritadan silinmesi” üzerine pasaportunun geçersiz olması nedeniyle yaşadıklarının öyküsü.
Kaynak: Hürriyet 12 Haziran 2004

 
Süper Teyze 467
Coğrafya dersinde öğretmen Nazlı’yı sözlüye kaldırır. İlk iki soruya cevap veremeyen  Nazlı’ya : - Sana bir şans daha veriyorum kızım,der. Söyle bakalım, -Ölü deniz yurdumuzun neresindedir devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.