Uzun Tatil Başladı
 

2003-2004 öğretim yılı bugün sona erdi. İlk ve ortaöğretim okullarındaki 14 milyon öğrenci karne aldı. Öğrenciler üç ay boyunca dinlenme fırsatı bulacak, tatilin tadını çıkarmaya çalışacak.

Karnelerinde zayıf olan öğrencilere ilk  teselli Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’ten geldi. Ankara’daki Şükufe Nihal İlköğretim Okulu’nda karne dağıtan Çelik, "Karneniz nasıl olursa olsun, hayat size daha birçok fırsat sunmaya hazır" dedi.

2003-2004 eğitim-öğretim yılı, bugün karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Yaklaşık 14 milyon öğrenci, 3 ay sürecek ve 13 Eylül’de bitecek olan yaz tatiline başladı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bugünün, yapılanları ve yapılmayanları değerlendirme günü olduğunu belirterek, velilere, “Ödüllendirmek, cezalandırmaktan daha pedagojiktir” diye seslendi.
   
Milli Eğitim Bakanı Çelik, Yenimahalle’deki Şükufe Nihal İlköğretim Okulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Çelik, törende yaptığı konuşmada; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere mesajlar verdi.
   
Öğrencilere “geleceğin mimarı, gül bahçemizin gonca gülleri” diye seslenen Çelik, bugün alınacak karnelerin bir öğretim yılı boyunca yaşananların sadece bir kısmını açıklayabileceğini belirtti.
Kaynak: Hürriyet 15 Haziran 2004
   

 
Süper Teyze 408
  Yaramaz Mert okul dönüşü heyecan içinde annesine anlatmaya başladı : - Anneciğim bu gün okulda korkunç şeyler oldu ve okuldan atıldım ! - Aman Allahım ! diyerek bir çığlık attı annesi. Nası devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.