Leonardo Dicaprio’yu ’’Ayı’’ Boğacak!
 

’’Empire’’ dergisinin internet sitesindeki habere göre, beyazperdede sürekli gerçek yaşam öyküsünden sinemaya aktarılan filmlerde rol alan DiCaprio, bu kez de kuralı bozmadı.

 ’’The Man Who Loved Grizzlies-Ayıları Seven Adam’’ adlı film için anlaşan DiCaprio, çok sevdiği ayılar tarafından geçen ekim ayında boğularak öldürülen Tim Treadwell’i canlandıracak.

Partneri Amie Huguenard da Alaska’da ayılar tarafından boğularak öldürülen, doğa fotoğrafçılığı ve araştırmalarıyla tanınan Treadwell’in fiziksel olarak da aktör DiCaprio’yu andırdığı ifade edildi.

 Ayılarla ilgili araştırmayı sonuçlandırarak rapor hazırlamak üzere gittiği Alaska’da ölümü bu çok sevdiği yaratıkların elinden olan Treadwell’in yaşam öyküsünü işleyecek filmin yapımcılığını DiCaprio’nun şirketi Appian Way ve Columbia Pictures ortaklaşa üstlenecek.

 Leonardo DiCaprio, gerçek yaşam öykülerini işleyen üç ayrı filmden ’’The Aviator’’da esrarengiz Amerikalı işadamı Howard Hughes’u, ’’Alexander the Great’’te Makedonya Kralı Büyük İskender’i, ’’Sıkıysa Yakala-Catch Me If You Can’’de ise FBI tarafından aranan kaçak Frank Abagnale’i canlandırmıştı.
Kaynak: Star 16 Haziran 2004


 
Süper Teyze 251
Polis arabasıyla aşırı hız yapan delikanlıyı durdurdu. Ehliyet ve ruhsatını kontrol ettikten sonra sordu : - Biraz önceki viraja çok hızlı giriş yaptınız. Oysa tam öncesinde tehlike işareti vardı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.