Tom Hanks, Kovboy Oluyor
 

Oscarlı ünlü aktör Tom Hanks, ”Boone’s Lick” adlı yeni filminde bir kovboyu canlandıracak. İnternetteki “variety” sitesinin haberine göre, Universal Pictures yapımı filmde, Tom Hanks’e Julianne Moore eşlik edecek. Çikolata adlı film ile tanınan Lasse Hallstrom’ün yöneteceği film, Larry McMurtry’nin hikayesinin uyarlaması. Senaryo Diana Ossana’ya ait.

Western türündeki film, kocasını aramak için ailesiyle birlikte kırık dökük bir vagonda yolculuğa çıkan başına buyruk bir kadının çevresinde gelişiyor. Filmde, vahşi batıda bu tehlikeli yolculuğa çıkan kadını Julianne Moore canlandıracak.

Tom Hanks de filmde dört çocuğu ve kayınpederiyle yollara düşen Moore’a gözkulak olan kayınbirader rolünü üstleniyor. Filmde gönlünü Moore’a kaptıran Hanks’in kendini aşk üçgeninde bulmasıyla işler iyice sarpa sarıyor.

Takviminde “An Unfinished Life” ve “Casanova” adlı iki proje bulunan Hallstrom’un stüdyonun teklifini kabul etmesi halinde ”Boone’s Lick” adlı yapımın çekimlerine en az 1 yıl sonra başlanabileceği kaydedildi.

Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği “Kadın Avcıları-Ladykillers” adlı yapımın gösterimi, Türkiye dahil tüm dünyadaki sinemalarda sürüyor.

Aktörün, Steven Spielberg ile birlikte çalıştığı “The Terminal” ise yarın ABD sinemalarında gösterime girecek. Film, Viktor Navorsky adlı bir Doğu Avrupa vatandaşının, New York’tan dönerken, havaalanında, ülkesinin “haritadan silinmesi” üzerine pasaportunun geçersiz olması nedeniyle yaşadıklarının öyküsünü anlatıyor.
Kaynak:Hürriyet 17 Haziran 2004

 
Süper Teyze 126
Matematik dersinde bir ay boyunca çarpım tablosunu öğrenmişlerdi. Öğretmen o gün sınıftaki herkesi kaldırıp tablodan işlemler soruyordu : - Evet çocuklar, altı kere altı otuzaltı,sekiz kere sekiz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.