Akademi’nin Yarı Final Heyecanı Başlıyor
 

Çok renkli geçen bir eleme gecesiyle Akademi Türkiye’de sona yaklaşıldı. Bu cumartesi gecesi yarışmacılardan Timuçin hayallerine veda ederken Tolga, Pınar ve Barış’ın bir hafta daha sürecek heyecanlı bekleyişi de başladı.

HERKES EĞLENDİ
Bu kez Akademi Türkiye yarışmasında çok renkli, neşeli ve coşkulu bir gece yaşandı. Kimse tartışmadı, kimse ağlamadı, kimse bozulmadı... Herkes eğlendi, güldü, dans etti ve duygusal anlarla gece sona erdi. Yarışmanın başından beri büyük bir hayran kitlesinin desteklediği ve ’Türk Ricky Martin’ diye seslenilen Timuçin, belki hayallerine cumartesi gecesi veda etti ama o "Ben çok mutluyum" diye konuştu. Önceki hafta ceza koltuğuna oturan Timuçin’in aldığı oy oranı yüzde 26.64 olurken yanındaki isim Tolga büyük bir atak yaparak yüzde 73.36 oy oranına sahip oldu. Ve Tolga da Timuçin gibi kazandığına pek sevinemediğini söyledi.

SONUÇ HAFTAYA
Şimdiyse gözler gelecek haftaya çevrildi. Büyük bir heyecanın yaşanacağı bir hafta boyunca yarışmacılar son kez performansları için hazırlanacak. Ve cuma gecesi birinci düğüm, cumartesi gecesi ise ikinci düğüm çözülecek. Çünkü haftaya cuma gecesi en az oy alan yarışmacı, Akademi’den elenecek. Cumartesi gecesi ise halkın oylarıyla Türkiye’nin gerçek starı belli olacak. O gece ekranlardaki tek yarışma da Akademi Türkiye olacak. Diğer yarışmaların sonlanmasıyla tüm Türkiye, gerçek starı seçme şansını son kez kullanacak. Bu arada Akademi jürisi de izleyiciler için büyük bir sürpriz hazırlayacak.
Kaynak:Sabah 21 HAZİRAN 2004

 
Süper Teyze 109
Yavru hamsi balığı ile annesi denizin dibinde dolaşıyorlardı. Aniden karşılarına bir denizaltı çıktı. Yavru balık korkudan titreyerek annesinin yüzgeçlerinin altına sığındı : - Korkma güzel y devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.