Stand-up performansı olan sinema tutkunu bir soytarıyım
 

Son günlerin yükselen değeri o. Stand-up şovları, Neredesin Firuze filmindeki şarkıları, Avrupa Yakası dizisindeki performansı ve en son Vestel reklamındaki rolüyle çok konuşulan isim. Hatta çoğu kişiye göre Cem Yılmaz’dan sonra artık yeni yıldız.

Ama ne hikmetse hakkında bu kadar konuşulduğu bir dönemde ortadan kayboldu. Öğrendik ki, teknesine atlayıp Bozcaada’ya kaçmış, kimseyle de görüşmüyormuş. Kaçan tavşanları yakalamayı görev bildiğimiz için bir gece yarısı üçte Bozcaada’ya doğru yola çıktık. Sabah 10.30’da limana demirlemiş teknesi Küçük Orfoz’daydık. Önce denizdeki yalnız adam Ata Demirer’in kendi elleriyle hazırladığı kahvaltıya ortak olduk. Sonra röportaja başladık. Cem Yılmaz’ın ‘Vestel reklamını benim filmim Gora’dan çalmış’ diyerek attığı laflardan, mizah anlayışına kadar her şeyi konuştuk. Olay teknede geçtiği için, kendini zaman zaman Kayahan zannetti. ‘Kızıl siyah lapinler, orfozdur bu dediğin’ diye şarkılar söyledi. Zaman zaman ciddileşip ‘Kendi türümde rakibim yok. Artık bu özerkliğimin tadına varmak istiyorum’ diye konuştu.
Kaynak:Hürriyet 20 Haziran 2004

 
Süper Teyze 328
Annesi, bütün gün sokakta oynayan oğlunu temizlenmesi için banyoya gönderdi. Küçük oğlan birkaç dakika sonra oturma odasına döndü. Anne sordu : - İyice temizlendin mi oğlum ? - Evet anneciğim, devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.