Türkiye,Mavi Bayrak Ödülü’ nde Dünya Yedincisi
 

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Erol Güngör, yaptığı yazılı açıklamada, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) Genel Kurulu’nun Fas’ta toplandığını bildirdi. Türkiye’nin yanı sıra 34 üyesi bulunan FEE’nin, kıyı turizminde uluslararası bir simge kabul edilen ’’Mavi Bayrak’’ ödülünde Türkiye’yi, plaj ve marinalardaki 162 bayrakla 2004 yılında dünyada 7. sıraya yükselmesini kararlaştırdığını belirten Güngör, ’’FEE’nin aldığı bu karar, Türkiye için gurur vericidir. Eğer mavi bayraklı plaj ve marina sayımızı artırabilirsek, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer alabiliriz. Bu olay Türkiye’ye gelecek turist sayısını daha da artıracaktır’’ dedi.

Güngör, başkanlığını Fas Kralı Muhammed’in kız kardeşi Prenses Raila Hasna’nın yaptığı Fas Çevre Eğitim Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen genel kurulda, FEE Başkanlığı’nın İngiltere’den Danimarka’ya geçtiğini kaydetti. Genel kurulda ayrıca, üyelik talebinde bulunan Çek Cumhuriyeti, Kenya, Yeni Zelanda ve Slovakya’nın üyeliğe kabul edildiğini belirten Güngör, böylece üye ülke sayısının Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika kıtasında 38 ülkeye ulaştığını sözlerine ekledi.
Kaynak:NetHaber

 
Süper Teyze 341
Erdal arkadaşı can’a sordu : - Bil bakalım, bir vampirin en sevdiği meyve hangisidir ? Can’dan cevap gelmeyince Erdal söyledi : - Kan portakalı !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.