Amerika Haftasonu Box Office
 

Ben Stiller ve Vince Vaugh’un oynadığı komedi filmi Dodgeball beklentileri aşarak Spielberg - Hanks ikilisini biraraya getiren The Terminal’in önünde birinci sırayı aldı.

Bu film, Along Came Polly ve Starsky and Hutch’dan sonra Stiller’ın son 5 ay içinde bir numaradan açılış yapan üçüncü filmi oldu. Bu da Stiller’ın box office alanında devam eden yükselişini perçinledi. 30 milyon dolar bütçeye sahip filmi izleyenlerin üçte ikisinin 25 yaş altında olduğu belirlendi.

Spielberg’in yönettiği ve Tom Hanks - Catherine Zeta-Jones ikilisini biraraya getiren The Terminal ise 18 milyon dolar ile ikinci sırada kaldı. İlk hafta itibari ile filmin 100 milyon dolara ulaşmakta çok zorlanacağı gözüküyor ki, bu da A sınıf isimleri kadrosunda barındıran bir film için rahatlıkla hayalkırıklığı olarak nitelendirilebilir.
Kaynak:http://www.sinemafanatik.com/haber/haberler.htm

 
Süper Teyze 39
Dersin konusu, hayvanlar dünyasıydı. Öğretmen anlatacaklarını bitirdikten sonra Ada’ya sordu : - Hayvan yavrularının adlarını söyleyebilir misin ? - Söylerim öğretmenim : Atların yavrusuna tay den devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.