’Beni Kimseyle Kıyaslamayın’
 

Yeni albümü ’Dudak Dudağa’nın büyük ilgi göreceğinden emin olduğunu belirten Emre Altuğ, pop müziğin zirvesindeki ismin kendisi olduğunu iddia etti. Diğer pop müzik şarkıcılarıyla kıyaslanmak istemeyen, kendisini ayrı bir kulvarda gören Altuğ ile yeni albümünü konuştuk:

Kendinizi pop müzikte hangi noktada görüyorsunuz?
- Kendimi ayrı kulvarda görüyorum. Diğer popçuların yaptığı müzikle benzerlikleri olan ancak farklılıkları daha fazla olan bir müzik ürettiğimi düşünüyorum. Kendimi hem içerik, anlatım hem de sound olarak en üstte görüyorum. Kendimi en iyi popçu, en iyi üreten kişi olarak görüyorum. Mesela Tarkan’la karşılaştırılmak istemem. Çünkü duruş ve hayata bakışımız farklı. Tarkan kendi bulunduğu kulvarın zirvesinde, onun kulvarının yanında başka kulvarlarda var. Popçular arasında arkadaşlık var ama dayanışma yok. Bu nedenle de zarar gördüğümüzü düşünüyorum.

Hülya Avşar, repertuvarı için iyi parça bulamadığından yakınıyor, siz bu tarz bir güçlükle karşılaştınız mı?
- Hayır, ama komik bir olay yaşadım. Yunanlı besteci Sotis Volanis’in bir şarkısını çok beğendim ve aldım. Şarkının kemanlarını çaldırırken, kemancılar şarkıyı çok iyi bildiklerini söylediler. "Nereden biliyorsunuz?" dedim. Bu şarkıyı Serdar Ortaç’a, Mustafa Sandal’a, Abidin’e çaldık dediler. Volanis şarkıyı hepsine vermiş. Ben da başkalarının okuduğu şarkıyı okumayacağımı söyledim. Bana ’Serenado’ isimli başka bir şarkı gönderdi. Şarkıya ’Su Gibisin’ ismiyle söz yazıldı ve albüme girdi.
Kaynak:Hürriyet 23 Haziran 2004

 
Süper Teyze 315
Saflığıyla tanınan Gönül abla, hayvan satışları yapılan bir çiftlikte çalışmaya başlamıştı. İşe başladıktan birkaç ay sonra, bir müşterisi öfke içinde çalıştığı yere geldi ve  bağırmaya başladı : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.