Truva Filminin Oyunu da İlgi Görüyor
 

Başrolünü Brad Pitt’in oynadığı ve gişe rekorları kıran Truva filminin ardından, Truva Savaşlarını konu alan "Battle For Troy" adlı oyun CD’si de internet kafe ve CD satış merkezlerinde büyük talep görmeye başladı.

Filmi ithal eden firmanın yetkisi Murat Tekman, İngiltere’den ithal ettikleri mitolojik Truva savaşlarını konu alan ”Battle For Troy” adlı oyunun, Truva filminin vizyona girmesinden sonra büyük ilgi gördüğünü söyledi. Tekman, “Ani talep patlaması olunca stoklarımız tükendi. İkinci bir parti için talepte bulunduk” dedi.

Çanakkale’de oyunun pazarlamasını yapan Hilal Kara da Real Time Strategy (gerçek zamanlı strateji) türü oyunun filmden önce pek ilgi görmediğini belirterek, “Filmin vizyona girmesinin ardından satışlar arttı. Özellikle internet kafe işletmecilerinden büyük talep alıyoruz” dedi.
Kaynak: Hürriyet 23 Haziran 2004


 
Süper Teyze 473
Evcil hayvanlar satan mağazaya giren adam, renkli tüyleriyle dikkat çeken papağanı uzun uzun seyrettikten sonra satıcıya fiatını sordu. Kuşun fiatı çok yüksekti. Tam 600 TL ! Adam yeniden sordu .  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.