İşte Star Işığı
 

Akademi Türkiye’nin yıldızları ilk halk konserlerinden yüzlerinin akıyla çıktı. Etrafa star ışığı yayan gençler sahne duruşları ve müzikal kaliteleri ile göz doldurdu.

İşte Akademi Farkı
Atv’nin yıldız yarışması ’Akademi Türkiye’nin 16 finalisti önceki gece Maslak Parkorman’da muhteşem bir konser verdi. Barış, Tolga ve Pınar’ın finale kaldığı yarışmadan elenen Timuçin’e yoğun tezahürat yapılan konserde, duygu dolu anlar yaşandı. Timuçin hayranlarının pankartlar açarak sevgi gösterisinde bulundukları konseri, Öykü Serter sundu. Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ücretsiz konseri, yağmurun azizliğine rağmen 2 binden fazla ’Akademi Türkiye’ tiryakisi izledi.

Coşturdular
Sahnedeki duruşları, hayranlarıyla kurdukları ilişki ve müzikal kaliteleriyle etraflarına star ışığı yayan ’Akademi Türkiye’ finalistleri ilk halk konserlerinden yüzlerinin akıyla çıktı. Yarışmanın favorisi o larak gösterilen Barış, her zamanki gibi coşkulu bir performans sergilerken, hayranları ona ulaşabilmek için güvenlik şeridini aşmaya çalıştı. Hayranlarına "Kıyafetimi nasıl buldunuz?" diye soran Barış, alkış yağmuruna tutuldu. Güçlü sesiyle dikkat çeken Tolga ise, konser boyunca bol bol imza dağıttı.

Pınar Yine Büyüledi
Akademi’nin tek bayan finalisti Pınar, konserin yıldızı oldu. Seksi kostümü ve dans şovuyla hayran kitlesini coşturan genç şarkıcı, yarışmadan elenen sevgilisi Özgür’le de hasret giderdi. İki sevgili, birbirlerine sımsıkı sarılıp, öpüştü. Bu sıcak yakınlaşmayı gören Pınar ve Özgür hayranları ise genç sevgilileri alkışlarla destekledi. Hepsi birer yıldız olan 16 Akademi Türkiye finalisti, konserin sonunda "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" adlı şarkıyı söyledi.
Kaynak:Sabah 23 Haziran 2004

 
Süper Teyze 393
İki balıkçı konuşuyorlardı : - Geçen hafta buraların en büyük balığını yakaladığını duydum, doğru  mu ? diye sordu biri. - Kesinlikle ! diye haykırdı arkadaşı.Balık o kadar büyük o kada devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.