10 binlerce Ankara’lı Tarkan’la coştu!!!
 

Süperstar, Opet Full Force konserlerinin ikinci durağında Başkentli hayranlarıyla buluştu...
Başkentli hayranlarının yanı sıra Avustralya, İngiltere ve Almanya’dan gelen Tarkanseverler de konseri izleyenler arasındaydı. Tarkan’ı ilgiyle seyreden ’’uzak yol izleyicileri’’, bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Konserde, otopark levhalarının ve direklerin üzerine tırmanan bazı izleyiciler de düşme tehlikesini göze alarak Tarkan’ı seyretti. Konserde, Tarkan’dan önce sevilen topluluk ’’Rebel Moves’’ sahne aldı. Hareketli parçalarıyla ilgi çeken 8 kişilik topluluğun başarılı performansı dikkati çekti.

-VE TARKAN SAHNEDE-

Topluluğun ardından hareketli sahnenin üzerinde ışıklar altında izleyici karşısına çıkan Tarkan, ’’Kır Zincirlerini’’ adlı parçasıyla Başkentli hayranlarına ’’merhaba’’ dedi.Hayranlarını, ’’Hoşgeldiniz Ankara. Ben de sizleri gördüm daha iyioldum. Bazen sözler yetersiz oluyor. Sizlerin karşısında heyecanlanmamak mümkün değil’’ diye  selamlayan Tarkan, daha sonra konfeti yağmuru altında ’’Oynama Şıkıdım Şıkıdım’’ adlı parçasını
seslendirdi. Basın için ayrılan platformda çok sayıda kişinin yer alması nedeniyle sıkıntı yaşanırken, bu izdiham basın mensubu olmayanların buraya alınmasına bağlandı. Basın mensupları da bu nedenle görevlerini yapmakta büyük güçlük çekti. Tarkan, ’’Akıl Verme’’ adlı parçasını sinevizyonda Irak Savaşı, Afrika’daki açlar ve işkence görüntüleri eşliğinde seslendirirken, dev ekranda, ’’Savaşa Hayır’’ yazısı belirdi.Aşık Veysel’in ’’Uzun İnce Bir Yoldayım’’ adlı eserini halk ozanının görüntüleri eşliğinde seslendiren Tarkan, Başkent’e havai fişekler ve konfeti yağmuru eşliğinde söylediği ’’Kuzu Kuzu’’ ve ’’Dudu’’ ile veda etti.
Uzun süre alkışlanan Tarkan, ’’bis’’ yaparak tekrar sahneye geldi ve ’’Gülümse Kaderine’’ adlı parçasını seslendirdi.
Sahneyi saat 23.30’da terk eden Tarkan’ın konseri nedeniyle o saatlerde sakin olan Başkent trafiği de büyük bir yoğunluk yaşadı. Çok sayıda araç konser sebebiyle uzun süre yolda beklemek zorunda kaldı.Tarkan, Opet Full Force konserlerini 25 Haziran’da Antalya, 27 Haziran’da Mersin, 30 Haziran’da Kayseri, 3 Temmuz’da Diyarbakır ve 7 Temmuz’da İzmit’te sürdürecek.
Kaynak:HaberTurk.com 23 Haziran 2004

 
Süper Teyze 246
Yakışıklı Türkçe öğretmeni, güzel bir hanıma, fena halde aşık olmuştu ! Bir akşam birlikte romantik bir yemek yediler. Yemeğin sonunda öğretmen, güzel kadına sordu : -  Benimle evlenir misin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.