Barbie’nin yeni sevgilisi Blaine
 

Dünyaca tanınmış oyuncak bebek Barbie’yi üreten firma, “43 yıllık sevgilisi” Ken’den Şubat ayında ayrılan Barbie’nin, “yeni sevgilisi” olarak Blaine adındaki Avustralyalı sörfçü oyuncak bebeğin seçildiğini duyurdu.

Barbie bebeklerini üreten oyuncak şirketi Mattel’in açıklamasında, ”Barbie.com” internet sitesine giren 2 milyondan fazla kız çocuğunun fikirleri doğrultusunda, Barbie’nin yeni erkek arkadaşı olarak Blaine’in seçildiği belirtildi.

Mattel şirketi, Barbie’nin yeni erkek arkadaşı Blaine’in ABD’de Ağustos ayında 14,99 dolardan satışa sunulacağını açıkladı.

“Bronz tenli Blaine’in sörf yapmayı Hawai’de öğrendiğini, ardından California’ya taşındığını ve en sevdiği yemeğin pizza olduğunu” belirten şirket, “Ken’in artık Barbie’nin sadece arkadaşı olacağını” duyurdu.

California’da 1959’da doğan Barbie, 150’den fazla ülkede satışa sunulmuş ve 2003 yılında Mattel’e yaklaşık 3,6 milyar dolar kazanç sağlamıştı.  
Kaynak:Hürriyet 30 Haziran 2004

 
Süper Teyze 467
Coğrafya dersinde öğretmen Nazlı’yı sözlüye kaldırır. İlk iki soruya cevap veremeyen  Nazlı’ya : - Sana bir şans daha veriyorum kızım,der. Söyle bakalım, -Ölü deniz yurdumuzun neresindedir devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.