Depp Korsanlığı Sevdi
 

Engin denizlerin gözüpek korsanları, yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İlk yapımda beraber kamera karşısına geçen Johnny Depp ile Orlando Bloom, ikinci film için görüşme masasına oturdu. Internetteki ’’about’’ sitesinin haberine göre, ’’Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti’’ adlı filmde buluşan iki ünlü aktöreyeni film için teklif geldi.

Filmin lokomotifi olan Depp ve Bloom, görüşme masasına otururken, ’’Barbossa’’ rolünü ilk filmde başarıyla canlandıran Geoffrey Rush’a da teklif götürüldü. Yapımcı Jerry Bruckheimer, artık projenin giderek ’’sır perdesinin’’ arkasından günışığına çıktığını ifade ederek, ’’Artık hiçbir şey sır değil. Planlarımız var ve Oscarlı Rush da geri dönecek’’ dedi.

İkinci filmin ardından üçüncüsünün de hemen gösterime konulabileceğini dile getiren Bruckheimer, ’’Filmin yönetmeni Gore Verbinski ile filmin ikinci ve üçüncüsünü çekmek için anlaştık. JohnnyDepp, Keira Knightley ve Orlando Bloom ile anlaşmak üzereyiz. Ümit ediyorum ki hepsiyle severek tekrar çalışacağız. Onlar üç yıl öncekinegöre daha büyük yıldızlar, ama bunu da aşacağız’’ açıklamasında bulundu. Filmin Karayipler’in sınırlarını da aşacağını belirten Bruckheimer, bu defa Tayland ve Uzakdoğu’ya da uzanabileceklerini kaydetti.
Kaynak:Star 1 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 2
Öğretmen sınıfta ‘temizlik’ konusunu işliyordu. Hasan’ı kaldırdı ve sordu : - Söyle bakalım oğlum, dişlerimizi nasıl temizleriz ? - Diş fırçasıyla ! dedi Hasan kendinden emin bir şekilde. - Aferi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.