Örümcek Adam-2 yarın sinemalarda...
 

Peter Parker’ın uzun süreli aşkı Mary Jane Watson’dan ayrılıp, Örümcek-Adam’lık görevine dönmeye karar vermesinden bu yana iki yıl geçmiştir. Peter bir yandan güçlerinin "laneti ve nimeti" ile uğraşırken, bir yandan da yeni zorluklarla mücadele etmek ve Örümcek-Adam ile üniversite öğrencisi kimlikleri arasındaki dengeyi korumak zorundadır. Peter’ın en önem verdiği ilişkiler şimdi gün ışığına çıkma tehlikesi içindedir, çünkü güçlü, çok kollu kötü yürekli Dr. Octopus (Ahtapot) yani kısaca "Doc Ock"lakarşı karşıyadır.

Peter’ın hayatı boyunca M.J. için duyduğu arzu, gizli yaşamını terk etme ve aşkını ilan etme dürtüsüyle daha da güçlü bir hâle gelir. Bu arada, M.J. hayatına devam etmektedir. Oyunculuk mesleğine başlamıştır ve hayatında yeni bir erkek vardır. Peter’ın, en yakın dostu Harry Osborn’la da arası açılmaktadır çünkü arkadaşı babasının ölümünden sorumlu tuttuğu Örümcek-Adam’a karşı gittikçe güçlenen bir intikam duygusu beslemektedir.

Örümcek Adam 2
Spider Man 2

Tür: Aksiyon
Süre:
Yönetmen: Sam Raimi
Senaryo: Michael Chabon, Steve Ditko
Müzik: Danny Elfman
Görüntü Yönetmeni: Bill Pope
Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, James Franco
Yapım: 2004 ABD
Kaynak:HaberTurk 1 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 396
Kadın kocasına sordu : -Şekerim neden komşunun oğlunun trompetini ödünç aldın ? Sen trompet çalmayı bilmezsin ki ! -Adam gülümsedi : - Birkaç gün kafamı dinleyebilmek için karıcığım !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.