İddiaya girip 30 yılda 1 milyon cent biriktirdi; ama hiçbir banka parayı bütünlemeye yanaşmıyor
  Kardeşiyle 30 yıl önce girdiği iddia üzerine 1 milyon cent biriktiren Amerikalı, parasını bütünlemeye ve garajından çıkarmaya uğraşıyor. Ron England’ın, kardeşiyle Paris’te bir yemek karşılığında girdiği iddia üzerine biriktirdiği ve garajında 13 adet dev sandığın içinde sakladığı centler 3.6 ton ağırlığında. 60 yaşındaki England’ın karşılığında 10 bin dolar nakit alacağı 1 milyon centi hiçbir banka ücretsiz bütünlemeye ve bir seferde garajdan almaya yanaşmıyor.
Hollywood’da ışıkçı olarak çalışan ve yakında emekliye ayrılarak Oregon’a yerleşecek olan England da bir an önce parasını bütünleyerek taşınmak istiyor. England’ın en iyi bulduğu teklife göre, bir banka haftada 100 dolarlık cent almayı kabul etmiş. Bu da 20 hafta anlamına geliyor. England’ın 55 yaşındaki kardeşi Russ da sözünde durmamış ve ağabeyine Paris’te yemek ısmarlamamış. Russ England, böyle bir bahse girdiklerini hatırlamadığını söylüyor. Ron England ise eğer parasını bir gün bütünletebilirse John Deere marka bir traktör satın almanın hayalini kuruyor.
Kaynak:HaberTurk 2 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 347
İki yakın arkadaş Emre ve barış, okulun bahçesinde dolaşıyorlardı. Ama Barış biraz rahatsız görünüyordu. Bacaklarını bir tuhaf atarak yürüyor, doğru dürüst de konuşamıyordu arkadaşıyla. Emre merakla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.