Dublörsüz çalışırım abi!...
 

Internetteki ’’wenn’’ sitesinin haberine göre, ’’Colleteral’’ adlıfilmde Cruise ile birlikte rol alan Jamie Foxx, yaşadıkları feci kazayı anlattı.

Filmin araba kovalamaca sahnesinde kendisinin direksiyon hakimiyetini kaybederek Cruise’un bulunduğu Mercedes’e olanca hızıyla çarptığını belirten genç oyuncu, çarpmanın hızıyla otomobilin ters döndüğünü ve sette büyük panik yaşandığını söyledi. Cruise’un şans eseri otomobilden sağ çıktığını kaydeden Foxx, bunun da kendisini rahatlattığını belirtti.

KİMSE KAZA GEÇİREN GENÇ AKTÖRLE İLGİLENMEMİŞ
Tom Cruise’un kazada arabanın içinde ters döndüğünü ifade eden Jamie Foxx, ’’Ben de yerde yaralı yatıyordum. Ama biraz sonra kimin büyük yıldız, kimin küçük oyuncu olduğunu anladım. Herkes Tom Cruise’un yanına koştu ve uzun süre ilgilendikten sonra beni kurtarmaya geldi’’ dedi.Settekilerin kendisinin Tom Cruise’u öldürmesinden çok korktuğunu anlatan Foxx, ’’Düşünebiliyor musunuz az daha milyonlarca dolar heba olacaktı. İyi ki arabadan sağ çıktı ve paralar kurtuldu’’ yorumunu yaptı.

Tom Cruise, daha önce de ’’Son Samuray’’ adlı filmin çekimleri sırasında ölümden dönmüştü. Atla dövüş sahnesinde Hiroyuki Sanada adlı Japon oyuncunun kılıcına yakın duran ve neredeyse kafası uçacak olan
Cruise, kendini son anda yere atarak kurtulmuştu.Cruise, şu günlerde ’’Görevimiz Tehlike’’ filminin çekimleri için
İngiltere’de bulunuyor.
Kaynak: HaberTurk 2 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 195
Fil ve fare çok iyi anlaşan iki arkadaştılar. Sıcak bir yaz günü birlikte yüzmeye gittiler. Fil hemen suya atladı. Tam yüzüyordu ki arkadaşı seslendi : - Dışarı çıkar mısın lütfen ? Fil büyük  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.