Hotmail’den 250 MB e-posta alanı
 

İnternet devleri arasında e-posta savaşı kızışıyor. Google’ın 1 GB’lık ücretsiz e-posta alanı vereceğini duyurmasıyla başlayan yarışa son olarak Microsoft da katıldı. Yazılım devi Hotmail kullanıcılarının halen 2 megabyte olan e-posta alanı kapasitesini 250 megabyte’a çıkaracak. Kullanıcılar ayrıca e-posta’lara 10 MB’lık dosyalar iliştirebilicek.

Microsoft’un rakibi Yahoo geçen hafta bedava servisi için e-posta kapasitesini 100 MB’a çıkarmıştı. Yahoo’ya gecikmeden yanıt veren Microsoft temmuz başından itiraben kapasite artırımını hayata geçirmeyi planlıyor.

19.95 DOLARA 2 GB DEPOLAMA ALANI

Microsoft, Hotmail’in ücretli kullanıcılarını da unutmadı. Daha önce abonelerinden 10 MB alan için yıllık 19.95, 100 MB alan için de 59.95 dolar isteyen Microsoft hem indirim yaptı hem de kapasiteyi artırdı. Hotmail aboneleri artık yıllık 19.95 dolar ödeyerek 2 GB depolama alanına sahip olabilecek. Ücretli aboneler ayrıca e-posta ile 20 MB’lık dosyalar gönderebilecek.

REKABET ZORLADI

Microsoft’un MSN online bölümünün başkan yardımcısı Blakie Irving aslında Hotmail müşterilerinin kapasitenin artması yönünde yoğun talepleri olmadığını belirtirken, rakiplerinden geri kalmamak için bu yola başvurduklarını söyledi. Irving’e göre, Hotmail kullanıcıları depolama alanından ziyade spam ve güvenlik gibi sorunlarla daha fazla ilgileniyor.

ÜCRETSİZ VİRÜS KORUMA VE TEMİZLEME

Microsoft güncelleştirilmiş yeni e-posta hizmeti çerçevesinde 170 milyon MSN Hotmail müşterisinin tümüne de ücretsiz virüs koruma ve temizleme hizmeti verecek. Daha önce gelen e-postalar Microsoft tarafından taranıyor ve kullanıcıya virüslü olanları silme seçeneği sunuluyordu. Ancak bundan sonra firma e-postalarını tarayıp, virüslü olanları temizledikten sonra kullanıcının mesajı açabilmesini sağlayacak. Daha önce bu hizmetten sadece ücretli aboneler yararlanıyordu.

NielsenNet/Ratings verilerine göre, Hotmail Yahoo Mail’den sonra en büyük ikinci e-posta servisi. Arama motoru pazarının lideri Google’ın Gmail henüz test aşamasında.
Kaynak:Hürriyet 2 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 220
İki arkadaş televizyonda atletizm oyunlarını seyrediyorlar  ama ikisi de fazla ilgili görünmüyorlardı. Biri mutfağa çay almaya gitti,dönüşte arkadaşına sordu : - Ne oldu ? İkibin kilometreli devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.