Tarkan Diyarbakır’ da...
 

Diyarbakır’da konser vererek hayranlarıyla buluşan Tarkan dans ve şarkılarıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. 
 OPET’in sponsorluğunda İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin ve Kayseri’deki konserlerinden sonra 6. konserini Dicle Üniversitesi Stadı’nda veren Tarkan, hayranlarını şarkılarıyla coşturdu. Video görüntüleri ve ışık efektleriyle sahne şovu sergileyen Tarkan, değişik kostüm ve danslarıyla hayranlarıyla buluştu. 

Tarkan, konserde, 9 yıl önce Diyarbakır’a geldiğini ve Diyarbakırlı hayranlarını çok özlediğini belirterek, ’’Kimi zaman göbekler atılsın, kimi zaman diller eşlik etsin’’ dedi. Konserde Tarkan ’’Akıl Verme Huzur Ver’’ adlı parçayı seslendirirken, sahne arkasındaki ekranlarda savaş ile Afrika’daki aç çocuklarının görüntüsü ile ’’Savaşa Hayır’’ yazısı çıktı. Şarkı bitiminde Tarkan, barış ve huzur istediklerini dile getirerek, insanların sevgiye aç olduğunu, herkesin dünyayı sevgiyle değiştirebileceğini kaydetti.

Tarkan, konser sırasında ’’Beni Anlama’’ adlı şarkıyı kırmızı bir koltukta oturarak söylerken, ’’Uzun İnce Bir Yoldayım’’ parçası sırasında da halk ozanı Aşık Veysel’in görüntüleri ekranlara yansıdı.
Kaynak:HaberTurk 4 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 27
Ali ve kardeşi Selen odalarında oynuyorlardı. Ali bir ara Selenin aynanın karşısında öylece durduğunu fark etti. Yanına gelip merakla sordu : - Selen aynanın karşısında gözlerin kapalı dikilip duru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.