Sultanların gösterisi Alman ZDF kanalında
 

Dünyaca ünlü Alman organizatör Marcel Avram tarafından kurulan Night of the Sultans, geçtiğimiz cumartesi akşamı ZDF televizyonunda yayınlanan ve Avrupa’da büyük bir ilgiyle izlenen ‘Wetten Dass’ (Bahse Var mısın) adlı programa katılarak ‘Pandora’s Box’ adlı performanlarını sergiledi.

Sunuculuğunu Thomas Gottschalk’ın üstlendiği programa Alman Milli Takımı’nın başından ayrılan Rudi Woller, NBA’nın ünlü basketbolcularından Dirk Nowitzki, ünlü fotomodel Nadja Auerman, Mike Krüger gibi isimler konuk oldu.

Programa katılmak için İstanbul’dan Berlin’e gelen 70 kişilik Night of the Sultans ekibi, gösteriye bir gün kala kötü bir süpriz ile karşılaştı. Daha önce Sultan of the Dance’ın sanat yönetmenliğini üstlenen, ancak yapım ekibiyle aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle ayrılıp Anadolu Ateşi adıyla bir dans grubu kuran Mustafa Erdoğan, isim haklarının elinde olduğu iddasıyla avukatları aracılığıyla ZDF televizyonuna başvurarak gösterinin iptal edilmesi için çalıştı. Ancak Marcel Avram, ‘Night of Sultans’ yerine ‘Pandora’s Box’ adı altında performansların gerçekleştirilerek gösterinin izlenmesi sağladı.  
Kaynak:Hürriyet 6 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 273
Yaramaz  Can, akşam eve gelen babasını kapıda karşıladı : - Tebrikler babacığım ! geçen Cumartesi kendine aldığın saat bir harika ! gerçekten de su geçirmiyor. Bu gün sen işteyken denemesini devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.